შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ხორცი დაჭერით დსაშუალო ზომის ნაჭრებად და ჩაყარეთ მდუღარე წყალში. ხარშეთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. 6ს.კ ქათმის ბულიონი, 1 კვერცხის მოხარშული გული, ლიმონის წვენი და ფქვილი კარგად ათქვიფეთ და ჩუმატეთ ნელ-ნელა წვნიანს, თან ურიეთ. ურიეთ მანამდე, სანამ წვენი არ ადუღდება. ბოლოს ჩაამატეთ კარაქი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მსხვილ სახეხზე გახეხილი სტაფილო და ერთხელ კდიევ წამოადუღეთ.
ციმბირული წვნიანი |