შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშეთ ქათამი და ამოიღეთ ბულიონიდან. ცხელ ქათამს მოაყარეთ მარილი. ბულიონი გადაწურეთ.ქვაბში მოშუშეთ ხახვი და ფქვილი ბულიონიდან მოხდილ ცხიმში ან აკრაქში ისე, რომ ხახვი არ გაწითლდეს. ბულიონი დადგით ცეცხლზე. დუღილს რომ დაიწყებს, ჩაამატეთ მოშუშული ხახვისა და ფქვილის ნაზავი,მარილი,წვრილად დფაჭღილი ქინძი, რკალებად დაჭრილი მოხარშული კვერცხის ცილა,გულები მთელი.
ომლეტი ბრინჯით |