შემადგენლობა:
მომზადება:
შემოდგით ტაფა მაღალ ცეცხლზე. ქათმის ნაჭრები 5 წუთის განმავლობაში ყველა მხრიდან შეწვით. შემდეგ ამოიღეთ ხორცი ტაფიდან და შეინახეთ თბილად. დაჭერით ვაშლი მეოთხედებამდე და ჩააწყვეთ დიდ ჯამში. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი წიწმატის ან სალათის ფოთლები და ნიგოზი. თხელ ნაჭრებად დაჭერით ქათმის ხორცი და დაამატეთ სალათას. მოასხით მაიონეზი. მომზადებისთანავე მიითვით.
პომიდორი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი