შემადგენლობა:
მომზადება:
გაადნეთ კარაქის 1 ნაჭერი, თხლად დაჭრილი ქათმის ხორცი შეწვით კარაქში. მოაყარეთ მარილი და პილპილი,
დაასხით ცხარე საწებელი, გადმოიღეთ ტაფიდან და შეინახეთ თხილად. ტაფაში დაუამტეთ კარაქი და ცოტა
ცხარე საწებელი, დააყარეთ დანაწევრებული მანდარინი, დაჭრილი ანანასი, ჩაამატეთ კოჭა და ადუღეთ
ნელ ცეცხლზე. დაასხით არაჟანი, მანდარინის წვენი და ანანასის სიროფი. მიღებული სოუსი აადუღეთ,
დააყარეთ მარილი, პილპილი და დაასხით ლიმონის წვენი. სოუსში ჩაყარეთ ხორცი და ხელახლა გააცხელეთ.
ჩიჟი-ბიჟი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი