შემადგენლობა:
მომზადება:
2 ს.კ ქინძი, ნიგვზის ზეთი, ლიმონის ცედრა და წვენი დიდ ჯამში აურიეთ. მოასხით ქათმის ხორცს ეს ნარევი, დაახურეთ თავსახური და 1 საათით მაცივარში შედგით.
დიდ ქვაბში აადუღეთ მარილიანი წყალი, ჩაყარეთ ბრინჯი და ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე 10-15 წუთს, ვიდრე მოიხარშება. მზა ბრინჯს წყალი გადაუწურეთ და შეინახეთ თბილად.
მოათავსეთ ტაფა საშუალო ცეცხლზე. დააწყვეთ მასზე ქათმის ხორცი და 5 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე, გადააბრუნეთ ყველა მხრიდან, ვიდრე გამზადდება.
დააქუცმაცეთ ქათმის ხორცი ან დანით დასერეთ და ბრინჯის თეფშზე მოათავსეთ. ზემოდან დააყარეთ 2 ს.კ დაჭრილი ქინძის ფოთოლი.
საქონლის ხორცი ღვინით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი