შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯს ოდნავ მოვთუშავთ. ცხელ წყალს გადავავლებთ, რომ ცოტა გაფუმფულდეს. ავიღებთ ფართო ქვაბს, ცხიმს ჩავასხამთ და ძირში დათლილ კარტოფილებს ჩავაწყობთ. შემდეგ ქათამს ნივრიან და მარილიან მასაში. ამოვსვრით და ზევიდან დავადებთ. სურვილისამებრ, ეს ქათამი შეგიძლიათ მთლიანი ჩადოთ ან საშუალო ნაჭრებად დაჭრილი. ზემოდან კი ბრინჯს გაუფენთ. ძალიან დაბალ ცეცხლზე დადგამთ და ნახევარი საათით გააჩერებთ.
ხორცი კარტოფილით |