მომზადება:
გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში 1 კგ რბილი ხორცი, 2 თავი ხახვი,წიწაკა და ნიორი.
შეაზილეთ 2 ც კვერცხი, 2 ს.კ კოწახური ან ლიმონის წვენი,მარილი. დაყავით გუნდებად, მიეცით მოგრძო ფორმა,
შეწვით ცხელ ცხიმიან ტაფაზე.
მოაყარეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები და ოხრახუში.
შეიძლება შეახვიოთ ლავაშში და ისე მიიტანოთ სუფრაზე.
ხაჭაპური სომხური ლავაშით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი