ქაბაბი

მომზადება:

გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში 1 კგ რბილი ხორცი, 2 თავი ხახვი,წიწაკა და ნიორი.

შეაზილეთ 2 ც კვერცხი, 2 ს.კ კოწახური ან ლიმონის წვენი,მარილი. დაყავით გუნდებად, მიეცით მოგრძო ფორმა,

შეწვით ცხელ ცხიმიან ტაფაზე.

მოაყარეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები და ოხრახუში.

შეიძლება შეახვიოთ ლავაშში და ისე მიიტანოთ სუფრაზე.

ქაბაბი

4.4 (87.27%) 22 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭაპური სომხური ლავაშით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი