ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური

შემადგენლობა:

მომზადება:

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლის პირას არის დადგმული.

შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით 1საათის დუღილის შემდეგ

ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.

ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

იმერული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი