შემადგენლობა:
მომზადება:
საფუარი და შაქარი გახსენით რძეში. სეურიეთ ერთმანეთს ყველა ინგრედიენტი და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 45წთ.გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგმანეტი. გადაზილეთ ცომი, გაყავით 12 ნაწილად, დაამრგვალეთ, დააწყვეთ საცხობ ფირიფტაზაე, დააფარეთ და დადგით 15წთ.ცომის თითოეულ ნაჭერს ცოტაოდენი ნელთბილი წყალი გადაუსვით და აცხვეთ 25-30 წთ.
ყველიანი ბურგერი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი