შემადგენლობა:
მომზადება:
საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, ჩავამატოთ ნახევარი ს.კ შაქარი, ცოტა ფქვილი. მოვზილოთ
ცომი, შევფუთოთ და გავაჩეროთ 1 საათი. დარჩენილ ფქვილს ჩავამატოთ გამდნარი კარაქი,
კვერცხი,1 ს.კ შაქარი, მარილი,საფუვრიანი მასა, მოვზილოთ ელასტიური ცომი, შევფუთოთ
და გავაჩეროთ 1-1.5 საათი. პატარა ცომში ჩავდოთ კუბიკებად დაჭრილი ლორი და ყველი და
გავაკეთოთ გუნდები. ფორმაში ჩავდოთ კარაქიანი პერგამენტი, დავალაგოთ ცომის გუნდები,
წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 30-40 წთ.
ფუნთუშები ლიმონით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი