ფუნთუშა სეზამის მარცვლებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარი და შაქარი გახსენით კეფირში. მარილი და ორივენაირი ფქვილი ჩაყარეთ ჯამში და შეურიეთ საფუვრიანი კეფირი.დაუმატეთ ზეთი, მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 30 წთ.გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გადაზილეთ ცომი, გაყავით 12 ნაწილად, დაამრგვალეთ, დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით 15 წთ.თითოეული გუნდის ზედაპირზე დანით გააკეთეთ ვარსკვლავის ფორმის ჭრილი, გადაუსვით ნელთბილი წყალი და მოაყარეთ  სეზამის მარცვლები. აცხვეთ 30 -35 წთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჭვავის პური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი