ფრანგული ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ალუბალი და ამოაცალეთ კურკები. აურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, შაქარი და მწიკვი მარილი.

ათქვიფეთ კვერცხები და რძე ფქვილში.

წაუსვით კარაქი შესაფერის თასს, მოათავსეთ მასში ალუბლები და მოასხით ათქვეფილი მასა. გამოაცხვეთ

კლაფოუტისი 45 წუთის განამვლობაში ღუმელში 225 გრადუსზე. სუფრაზე მიტანამდე მოაყარეთ შაქარის

ფხვნილი.

ფრანგული ნამცხვარი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტირამისუ მარწყვით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი