ფორთოხლის კისელი

მოამზადეთ კისელი სახლის პირობებში მარტივად! 

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

კანგაცლილი ფორთოხალი დაჭერით რგოლებად. კანს გადაავლეთ მდუღარე წყალი, გააგრლეთ, დაჭერით გრძელ, წვრილ ზოლებად, დაასხით ცხელი წყალი და წამოადუღეთ.

ნახარში გაწურეთ, დაუმატეთ შაქარი, ფორთოხალი და ხარშეთ 3-4 წთ.

შეურიეთ 3ს.კ წყალში გახსნილი სახამებელი და წამოადუღეთ. სუფრასთან მიტანის წინ გააცივეთ.

ფორთოხლის კისელი

4.2 (83.33%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის სასმელი „კურდ“





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი