შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ კარაქი შაქართან ერთად. სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხები. შემდეგ ფქვილი, სოდა, 1 ფორთოხლის
ცედრა და წვენი. ჩაასხით ცომი კარაქწასმულ საშუალო ზომის ფორმაში. შემდეგ გამოაცხეთ დაახლ. 40 წუთი,
150 გრადუსზე. დარჩენილი შაქარი და 3 ფორთოხლის წვენი გაათბეთ და მოამზადეთ მსუბუქი სიროფი.
დაასხით ღუმელიდან ახალგამოღებულ, ცხელ ნამცხვარს. გააციეთ ბოლომდე და შემდეგ დაჭერით.
ლიმონის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი