ფლავი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოვხარშოთ ბრინჯი მარილიან წყალში, ოღონდ ძალიან არ ჩავხარშოთ. ალუმინის ქვაბში ჩავაჭრათ მარგარინის

უმეტესი ნაწილი. ვაშლები გავფცქვნათ, დავჭრათ და მოვააწყოთ მარგარინის თავზე, შემდეგ მოვაყაროთ ბრინჯი,

შემდეგ არსებული ხილი მოვათავსოთ ფენა-ფენა. მოვაყაროთ შაქარი და ვანილი და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე

დაახლოებით 1 საათით.

 

ფლავი

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პეჩენია "კაკლები"





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი