ფენოვანი ცომი

მომზადება:

თასში ჩავასხათ 2ლ  წყალი, 0.5 ჩ.კ დროჟი, 1ს.კ შაქარი, 2ს.კ მარილი , 3ს.კ ძმარი, 4 კგ ფქვილი. მოვზილოთ მაგარი ცომი და ამოვზილოთ ზეთში. გავაჩეროთ ცოტახანს.   დავამუშაოთ ერთხელ და ცოტახნის მერე გავაბრტყელოთ ოდნავ მრგვალი ფორმით და წავუსვათ 4ც დარბილებული მარგარინი. გადავკეცოთ შუაზე და გავაბრტყელოთ კარგად. გადავკეცავთ სამჯერ სიგრძით. ვაჩერებთ ცოტახნით და ვჭრით კუბიკებად. ( ან თქვენ რა ფორმაც გინდათ). ვახვევთ ცელოფანში და ვინხავთ მაცივარში. მეორე დღეს არის კარგი.

ფენოვანი ცომი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფრანგული ტოსტები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი