შემადგენლობა:
მომზადება:
ხის დაფაზე გაცერით ფქვილი, დაჭერით ცივი ცხიმი, აურიეთ ერთმანეთში, მიეცით პატარა
ჯამის ფორმა, ჩაასხით წყალი, რომელშიც წინასწარ გახსნით მარილს, დაამატეთ კვერცხი,
ლიმონის წვენი და მოზილეთ ცომი. ცომი დაამრგვალეთ ბურთივით, დააფარეთ ხელსახოცი
და მოათავსეთ მაცივარში 30-40 წუთი. შეგიძლიათ ცომი შეინახოთ და საჭიროების
შემთხვევაში გამოიყენეთ ( ცომი გამოიყენება ნებისმიერი სახის ცომეული საკვების გამოსაცხობად).
კვერცხიანი პური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი