ფენოვანი ცომი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ ზეთი, არაყი,წყალი, მწიკვი მარილი, შეურიეთ ფქვილი და მოზილეთ რბილი ცომი. მარგარინი გაყავით სამ ტოლ ნაწილად.

ცომი გააბრტყელეთ და წაუსვით მარგარინის მესამედი, გადაკეცეთ ოთხად, გააჩერეთ მაცივარში 20 წუთი. გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან, გააბრტყელეთ, წაუსვით მარგარინის მესამედი, დაკეცეთ ოთხად, გააჩერეთ მაცივარშო 20 წუთი. ცომი კვლავ გამოიღეთ მაცივრიდან, გაიმეორეთ იგივე პროცედურა და ამჯერად გააჩერეთ მაცივარში 30 წუთი. ცომში შეგიძლიათ ჩადოთ სასურველი სართი ( ყველის, ხორცის, ბრინჯის, სოკოს, ლობიოს) და გამოაცხოთ ღუმელში.

ფენოვანი ცომი

4.4 (88%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბეკონის ვარდები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი