შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამზე დავყაროთ 2,5 ჩ.ჭ შაქარი, 2ც ვანილი, 3ს.კ საფუარი, მარილი(ცოტა), 1ჩ.ჭ ზეთი(შაქარზე დავასხათ) და 1ლ თბილი (ოდნავ ცხელი) წყალი. მოვზილოთ კარგად. ამოვზილოთ ზეთით. რომ ამოვა ჩავზილოთ კიდევ . შემდეგ ამოვაგუნდაოთ 180-200 გრ გუნდები და დავაწყოთ საცხობ ფირფიტაზე. ცოტახანი ვაცადოთ და შემდეგ შევდგათ ღუმელში 150 გრადუსზე. თავზე მოვუსვათ კვერცხის გული ან წყალი.
ჭარხლის სალათი ზეთისხილით და ნიგვზით |
ფქვილი არ ჭირდებოდა მომზადებაში საერთოდ რომ არაა ნახსენები? კინაGამ მეც დამავიწყდა 😉
მადლობთ რომ გვითხარით, ჩავასწორეთ უკვე :))
დროჟი 3სუფრის თუ ჩაის კოვზიი???
სუფრის კოვზი :))
ყველაპერი ცერია ნორმალურად
Sxvata shoris “bulki ” ki ara funtusha qvia qartulad.
dzalian gtxovt mitxarit ramdenixani unda gavachero comi da cxel jarunaze tu unda davawyoo:))??
დაახლოებით ნახევარი საათი, რაცშეეხება საცხობი ფირფიტა ცხელი არ უნდა იყოს
kvercxi ar unda?
არა არ უნდა
erti porciidan daaxlovebit ramdeni puntusha gamodis?