შემადგენლობა:
მომზადება:
თავდაპირველად, მაკარონს მოვხარშავთ და ცივ წყალს გადავავლებთ. ალყა-ალყა დაჭრილ ხახვს ზეთში მოვხრაკავთ. მოხრაკვის შემდეგ, მაკარონთან ერთად ქვაბში მოვათავსებთ. პამიდვრის საწებელს წყალსა და წიწაკაში გავხსნით და მაკარონის მასაში შევურევთ. ბოლოს ყველს გავხეხავთ და სპაგეტის მოვაყრით. თავზე დავახურავთ და დაახლოებით ხუთი წუთით ცეცხლზე გავაჩერებთ.
მაკარონი ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი