შემადგენლობა:
მომზადება:
მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები : ხორცი, ხახვი, სანელებლები. ხორცის ნაჭრები ძალიან წვრილად დაკეპეთ. წვრილად დაჭერით ხახვიც. ხორცს მოაყარეთ მარილი და სანელებლები. ცომი ისევე მოზილეთ, როგორც ხაჭაპურიდ ცომი. დაკეპილ ხორცს დაუამტეთ ხახვი, ზეთი და ხელით კარგად აზილეთ 20-30 წუთის განმავლობაში. ასე ხორცი რბილდება და სანელებლებით ჯერდება. ცომი გუნდებად დაყავით და გააბრტყელეთ. თითოეულ ფირფიტაზე ხორცის ფარში მოათავსეთ. კუბდარს პირი მოუკარით. კუბდარი ჯერ ხელით,შემდეგ ცომის საგლინველათი გააბრტყელეთ. გამოაცხვეთ 20-25 წუთის განმავლობაში.
გებჟალია |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი