შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯერ კვერცხს ავთქვეფთ და შაქრით გოგლი-მოგლს გავაკეთებთ. მერე კარაქთან ერთად ავთქვეფთ. შაქარი უმჯობესია, რომ მხოლოდ ერთი ჭიქა ვუქნათ, რათა ძალიან ტკბილი არ გამოვიდეს. შემდეგ მაწვნის ქილაში სოდას გავხსნით და ამასაც ათქვეფილ მასაში ავურებთ. ფქვილი თვალის ზომით უნდა დავუმატოთ ისე, რომ სქელი მასა გახდეს. სასურველია, თუ ამ მასას ორად გავყოფთ და ზებრასავით გავაკეთებთ. ნახევარი თეთრი და ნახევარი ყავისფერი,როპმელსაც კაკაოს შევურევთ. ზემოდან ქოქოსს მოვაყრით ან ხილს. ასევე ძალიან უხდება გახეხილი გარგარი, რომელსაც ფენა-ფენა დავალაგებთ.
ნამცხვარი '' დათუნია'' |