მასალა:
მომზადება:
ასათქვეფ ჯამში მოათავსეთ კარაქი და შაქარი, ათქვიფეთ, შემდეგ ნელ-ნელა დაუმატეთ ჰერკულესი, შავი კაკაო, ყავა და კაკაოს ცხიმი, ეს ყველაფერი კარგად ათქვიფეთ მიქსერით სანამ არ მიიღებთ რბილ მასას, კოვზით ამოიღეთ ცოტ-ცოტა, და დადეთ დაფქულ ქოქოსის ფანტელებზე, თავზე დაადეთ მოხალული მიწის თხილი და მიაყარეთ ყველა მხრიდან ქოქოსი. მიიღებთ რბილ ბურთულებს. ეს ბურთები დააწყეთ ლანგაზე და შედგით ცოტა ხანს საყინულეში.
ვაშლის სოუსი |
კაკაოს ცხიმი სად შევიძინო?
ანუ შოკოლადის კარაქი?