ტრუფელები

მასალა:

მომზადება:

ასათქვეფ ჯამში მოათავსეთ კარაქი და შაქარი, ათქვიფეთ, შემდეგ ნელ-ნელა დაუმატეთ ჰერკულესი, შავი კაკაო, ყავა და კაკაოს ცხიმი, ეს ყველაფერი კარგად ათქვიფეთ მიქსერით სანამ არ მიიღებთ რბილ მასას, კოვზით ამოიღეთ ცოტ-ცოტა, და დადეთ დაფქულ ქოქოსის ფანტელებზე, თავზე დაადეთ მოხალული მიწის თხილი და მიაყარეთ ყველა მხრიდან ქოქოსი. მიიღებთ რბილ ბურთულებს. ეს ბურთები დააწყეთ ლანგაზე და შედგით ცოტა ხანს საყინულეში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის სოუსი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. მარიკა says:

    კაკაოს ცხიმი სად შევიძინო?

  2. *ნონა says:

    ანუ შოკოლადის კარაქი?

დატოვეთ კომენტარი