” ტრუბოჩკები” მაწვნის კრემით

მომზადება:

800 გრ ფქვილი, 1 ჭიქა მაწონი, 2 ც კვერცხი, ცოტა წყალი, ავურიოთ და მოზილეთ ცომი 1/2 ჭიქა შაქრის

ფხვნილთან ერთად და შედგით მაცივარში 10 წუთით, შემდეგ გამოიღეთ, წაუსვით გამდნარი კარაქი, გადაკეცეთ

ოთხივე მხრივ სალფეთქივით და კვლავ შედგით მაცივარში. ასე გაიმეორეთ 5-6 ჯერ.

ფენოვანი ცომი გააბრტყელეთ და დაჭერით ზოლებად. ცოტა ხნით დადეთ თბილ ადგილზე.

ზოლები შემოახვიეთ ცხიმწასმულ თუნუქის ყალიბებს, გარედან წაუსვით  კვერცხის გულთან და შაქართან

არეული ცხიმი. მოათავსეთ ცხიმწასმულ თუნუქის ფირფიტაზე, შედგით მაღალ ტემპერატურაზე ღუმელში,

რომ შეწითლდება ტეპმერატურას დაუწიეთ.

როგორც გამოიღებთ, მაშინვე მოაცილეთ ყალიბს. როცა გაცივდება ამოვსეთ კრემით.

მაწვნის კრემი ( იხილეთ აქ )

” ტრუბოჩკები” მაწვნის კრემით

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბეზე