შემადგენლობა:
კრემისთვის:
მომზადება:
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად. დავამატოთ რძეში გახსნილი სოდა, დავასხათ გამდნარი მარგარინი და დავამატოთ იმდენი ფქვილი, რომ მივიღოთ რბილი ცომი. ცომი ადვილად უნდა ბრტყელდებოდეს. დავყოთ 5-6 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და სათითაოდ გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე. კრემის მოსამზდებლად ავთქვიფოთ ცივი არაჟანი შაქრის პუდრასთან ერთად. თითოეულ ფენას წავუსვათ კრემი, მოვაყაროთ ქოქოსი და დავადოთ ერთმანეთს. ტორტის გვერდებიცა და ზედაპირიც დავფაროთ ქოქოსის ფანტელებით. ზევიდან შეგიძლიათ გააფორმოთ რაფაელოებით.
ყავის ტორტი |
რამდენ გრადუსზე უნდა გამოაცხო ????
180 გრადუსზე