ტორტი ” პრაღა”

შემადგენლობა:

კრემისთვის:

 

მომზადება:

კვერცხითა და შაქრით გავაკეთოთ გოგლიმოგლი. არაჟანი, შედედებული რძე, 1 ს.კ სოდა ძმრით, 3 ჩ.ჭ ფქვილი და კაკაო ერთმანეთში ავურიპთ, გავყოთ ორად და გამოვაცხოთ ცალ ცალკე. რომ გაცივდება,წავუსვათ კრემი შუაში და თავზე,თავზე მოვაყროთ შაქრის პუდრა ან შოკოლადის მინანქარი მოვასხათ.

ტორტი ” პრაღა”

3.9 (78.57%) 14 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კარამელის ნამცხვარი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი*თეკლე says:

    გემრიელია ძალიან

დატოვეთ კომენტარი