შემადგენლობა:
მომზადება:
3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად. თანდათან დავამატოთ 1ჭიქა არაჟანი, 1 ჭიქა მაწონი, სოდა-გახსნილი ძმარში. მოვზილოთ ძალიან ნაზი ( სქელი არაჟნის სისქის) ცომი, ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში და შევდგათ აირღუმელში გამოსაცხობად. როცა ნახევრად გამოცხვება, დავასხათ ცილის მასალა, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:
მიქსერით გავთქვიფოთ 3 კვერცხის ცილა, შევათქვიფოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი. როცა კარგად გასქელდება, თანდათან დავამატოთ 200 გრ ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, ეს მასა დავასხათ ცომს და გამოვაცხოთ ბოლომდე.
რულეტი კრემით და ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი