ტორტის ბისკვიტი

შემადგენლობა:

მომზადება : 

ვაცალკევებთ კვერცხის ცილას და გულს. ვიწყებთ ცილის ათქვეფას მიქსერით პატარა სიჩქარით.

მერე ნელ – ნელა ვამატებთ შაქარს და ვანილს. როცა ათქვეფილი ცილა გახდება თეთრი და გამაგრებული,

ასევე ნელ- ნელა ვამატებთ კვერცხის გულს და ვაგრძელებთ ათქვეფას.

შემდგომ ვიწყებთ გაცრილი ფქვილის დამატებას და ვურევთ ნელ ნელა კოვზით, დაბლიდან ზევით.

მომზადებულ ცომს ვასხამთ კარაქით მოსმულ ფორმაში და ვდგამთ ღუმელში 190-200 გრადუსზე.

ვაცხობთ 20-25 წუთი. რაც მთავარია, არ უნდა გავხსნათ ღუმელი ბისკვიტის გამოცხობის დროს,თორემ ის ჩავარდება. როცა ბისკვიტი მზად არის, ვიღებთ მას ღუმელიდან და ვაცლით სანამ გაცივდება.

 

 

ტორტის ბისკვიტი

4.3 (86.49%) 37 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 10 კომენტარი

  1. სახელიmaccc says:

    dzalian kargia gamovacxe da ugemrielesiaa:D

  2. ნინო says:

    ძალიან კარგი გამოვიდა უგრმესი მადლობააააააააააააააა

  3. სალო says:

    დალიან გემრიელი გამოვიდა მადლობა

  4. სახელი*nini says:

    Aseti ukve mravaljer gamomicxvia

  5. meri says:

    Dzalian kargi gamovida <3 didi madloba <3

  6. მაგდა says:

    რა ზომის უნდა იყოს ჭურჭელი ამ პორციისათვის?

  7. მარიკუნა says:

    რა ზომის ჭურჭელი შჭირდება?

  8. marta says:

    thihbidrulhgurth urehguihvjk3yhv eruhuihmfh tyfujf ytj

  9. სახელიlana* says:

    dzalian parara xom ar gamovida gtxovt vinc gamoacxo imebma mipasuxon

  10. სახელიlana* says:

    magaria magram pataraaa

დატოვეთ კომენტარი