შემადგენლობა:
მომზადება:
წვრილად დაჭერით ნიგვზის ორი მესამედი. გაარჩიეთ და წვრილად დაჭერით ნიორი. ცხიმი ქვაბში გააცხელეთ
და მოშუშეთ ნიორი, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი დარჩენილი მთელი ნიგოზი დ არაჟანი, შეაზავეთ
მარილით და მაიორანით. ქვაბი 3-4 ლიტრი მარილიანი წყლით მიიყვანეთ ადუღებამდე, ჩაყარეთ
ტორტელინები და ხარშეთ 20-30 წთ. დაწრიტეთ საწურზე, გაანაწილეთ ულუფებად, დაასხით ნიგვზის
სოუსი,ისე რომ დაიფაროს.
ღუმელში გამომცხვარი სოკო ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი