ტოლმა

შემადგენლობა:

მომზადება:

სატოლმე კომბოსტოს ამოვაჭრათ გული  და მდუღარე წყალში გავაჩეროთ 5 წუთის განმავლობაში. როცა ფოთლები დარბილდება, კომბოსტო ამოვიღოთ, ფოთლები გავაცალკევოთ და ამოვაჭრათ მაგარი ადგილები. ღორის რბილი ხორცი, ქონი და ხახვი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მიღებულ ფარშს დავუმატოთ პილპილი, კვერცხი, მარილი და კარგად ავურიოთ. ფარში შევახვიოთ კომბოსტოს ფოთლებში, მოვათავსოთ ქვაბში და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე ხორცის მოხარშვამდე.

ტოლმა

4.3 (86.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გურული ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი