ტირამისუ

უგემრიელესი იტალიური დესერტის რეცეპტი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხის გულები გავთქვიფოთ კარგად შაქრის პუდრასთან და ვანილთან ერთად,დავამატოთ “Mascarpone”,ცოტა კონიაკი (გემოვნებით) და ვთქვოფოთ მანამ,სანამ ერთიან სქელ მასას არ მივიღებთ. ბოლოს, ფრთხილად შევურიოთ ცალკე გათქვეფილი კვერცხის ცილა.
მოვამზადოთ 2 ჭიქა მაგარი ყავა და გავაციოთ,დავამატოთ ვანილი და კონიაკი გემოვნებით(დაახლოებით 2 ს/კ).
ტირამისუს პეჩენიები სათითაოდ,სწრაფად ამოვავლოთ ყავაში და მოვათავსოთ ღრმა ჭურჭელში,მოვასხათ კრემი,შემდეგ ისევ პეჩენიები და ბოლოს კრემი.
შევდათ მაცივარში მინიმუმ 6 საათი.
სუფრასთან მიტანის წინ თავზე მოვაყაროთ  კაკაო.

ტირამისუ

4.6 (92%) 10 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი