შემადგენლობა:
მომზადება:
ტარხუნას მოაცალეთ უხეში ღეროები, გარეცხეთ,გააშრეთ ჩრდილი. დააყარეთ ლიმონჟავა, შეურეით და შედგით მაცივარში. ერთი საათის შემდეგ გადმოიღეთ. ემალის ქვაბში ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ შაქარი, დადგით ცეცხლზე და მოამზადეთ სიროფი. ჩაამატეთ ტარხუნა და ადუღეთ 20-30 წუთი. გადმოდგით, შეფუთეთ შალის ნაჭერში და დატოვეთ სამი დღე. შემდეგ გაწურეთ და ჩაასხით ბოთლებში.
ხილის სიროფი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი