შემადგენლობა:
მომზადება:
შოკოლადის ტკბილი ცომი მოაზმდეთ და სულ მცირე 30 წთ-ის განამვლობაში გააცივეთ. ცომი მოათავსეთ 25 სმ დიამეტრის ფორმაში, მოსახსნელი ძირით, და გამაოცხვეთ. მზა ფირფიტა გასაგრილებლად დადგით, ამასობაში გულსაღთი მოამზდეთ. ელექტროღმელი გაახურეთ 180 გრადუსამდე. შოკოლადი და კარაქი ორფონიან ქვაბში, მდუღარე წყლის აბაზანაზე გაადნეთ. როდესაც მასა ერთგვაროვანი გახდება, რომი დაუმატეთ და გასაგრილებლად გადადგით. კვერცხი, კვერცხის გულები და შაქარი პატარა ჯამში მიქსერით, მაღალ სიჩქარეზე, კარგად ათქვფიეთ. მასა უნდა გათეთრსეს და ნაღებისებრი გახდეს. თანდათანობით დაუამტეთ შოკოლადის მასას და კარგად შეურიეთ. გულსართი კოვზით ჩადეთ გამომცხვალ ფირფიტაში. გაამოაცხვეთ 10 წუთის განამვლობაში. გულსართის კიდეები რომ ამოიწევა, გადმოდგით და გააგრილეთ. კაკაო და შაქრის პუდრი პატარა ჯამში გაცერით და ღვეზელს მოაფრქვიეთ. სუფრასთან თბილი ან გაგრილებული მიიტანეთ.
კრემი ლიმონით |
ნამუ ნამუუუ, აუუ ნეტა მალე გავაკეთეებ ახლა ვაკეთეებბბბბბბ