შემადგენლობა:
ცომისთვის:
კრემისთვის:
მომზადება:
ცომისთვის საჭირო ინგრედიენტებით მოვზილოთ ცომი და გამვაცხოთ ტარტალეტკის ფორმებში. ქოქოსის ბურბუშელას დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ სითხე ბლანტი არ გახდება. მიღებული ნახარში გავწუროთ, დავუმატოთ შაქარ და ფქვილი. ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე და თან ვურიოთ. გავთქვფიოთ სამარხვო მარგარინი, დავუმატოთ გაციებული ქოქოსის კრემი და მოვასხათ ცოტა ლიქიორი. ტარტალეტკებში ჩავდოთ ჯემი, დავადოთ კრემი და ზემოდან მოვრთოთ ქოქოსის ბურბუშელათი.
ტარტალეტკები მოცვის ჯემით |