ტარტალეტკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხის გული და შაქარი მოათავსეთ ჯამში, ათქვფიეთ შაქრის გადნობამდე,

შეურიეთ დარბილებული კარაქი,ძმარში გახსნილი სოდა და ბოლოს ფქვილი.

ცომი გაანაწილეთ ტარტალეტკის ფორმებში და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.

ცივ ტარტალეტებს წაუსვით ხილფაფა,შოკოლადი ან  მოხარშული კრემი.

ტარტალეტკები

4.6 (91.43%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი