შემადგენლობა:
მომზადება:
1. ფორმებს წაუსვით ცხიმი. ფქვილის, მარილის, კარაქისა და ხაჭოსგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, გააბრტყელეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, ამოჭერით 4 წრე, ჩააკარით ფორმებში და ცოტა ხნით შედგით მაცივარში.
2. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ბროკოლი გარეცხეთ, მოაჭერით უხეში ღეროები და დაშალეთ პატარა კონებად. ბროკოლის ღეროები წვრილად დაჭერით და ბროკოლის კონებთან ერთად ზეთში მოშუშეთ. გრძლად დაჭერით შაშხი.
3. ათქვიფეთ ნაღები. შეურიეთ კვერცხი. დაუმატეთ ცოტა მარილი, ჯავზი, პილპილი და გახეხილი ყველი.
4. ბროკოლი და შაშხი გაანაწილეთ ცომზე, მოასხით კვერცხიანი ნაღები და აცხვეთ 20-25 წთ.
ფუნთუშები ვაშლის ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი