შემადგენლობა:
მომზადება:
ბურღულს დაასხით ცივი წყალი და დადგით 4 სთ.გოგრა დაჭერით კუბიკებად.ხახვი დაჭერით წვრილად, ნიორი დაჭყლიტეთ, ეს ყველაფერი შეურიეთ გოგრას და შუშეთ ზეთში 5 წთ.მიღებულ მასას დაასხით ბულიონი, დაუმატეთ მარილი და პილპილი და ხარშეთ 15 წთ.ბულგარული წიწაკა დაჭერით კუბიკებად. ბურღული გაწურეთ საწურზე და წიწაკასთან ერთად დაუმატეთ წვნიანს. ხარშეთ ნელ ცეცხლზე 20 წთ. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი კამა.
ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი