შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი ჩაყარეთ ჯამში. საფუარი გახსენით რძეში. დაუმატეთ 1ჩ.კ მარილი და დაჭრილი მარგარინი. ფქვილისა და საფუვრიანი მასისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დაამრგვალეთ და ასაფუებლად დადეთ თბილ ადგილას 1სთ.გაასუფთავეთ სოკო და თხლად დაჭერით. ძეხვი დაჭერით ოთკუთხედებად. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით რგოლებად. სოკო და ხახვი მოშუშეთ კარაქში. დაუმატეთ მარილი და პილპილი.პომიდორი გარეცხეთ და მრგვლად და დაჭერით . წიწაკა დაჭერით გრძლად. გააცხელეთ ღუმელი 240 გრადუსამდე.საცხობ ფირფიტაზე წაუსვით ცხიმი. ცომი გადაზილეთ, ფირფიტაზე გააბრტყელეთ და კიდეებთან ცოტა აამაღლეთ. წაუსივთ კეტჩუპი, შემდეგ მოაწყვეთ ძეხვი და მოაყარეთ თავშავა. ზემოდან გაანაწლეთ ხახვიანი სოკო, პამიდორი და წიწაკა. აცხვეთ 10 წთ. დაიყვანეთ ტემპერატურაზე 200 გრრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 20 წთ. მოაყარეთ ყველი დ აცხვეთ კიდევ 5 წთ.
უგემრიელესი პიცა |