შემადგენლობა:
მომზადება:
დიდ თასში გაცერით ფქვილი და კაკაო, დაამატეთ სოდა და მარილი. ცალკე ერთმანეთს შეურიეთ ზეთი და შაქარი, დაამატეთ წყალში გახსნილი ყავა და ლიმონის წვენი. მოურიეთ ,რომ შაქარი გადნეს, შემდეგ დაასხით ფქვილიან ნარევს. კარგად შეურიეთ, რომ ერთგვაროვანი ცომი მიიღოთ.
გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. ფორმას წაუსვით კარაქი, გადაიტანეთ ცომი და გამოაცხეთ 40-45 წუთი.
მზა ნამცხვარი ბოლომდე გააცივეთ. შეგიძლიათ წაუსვათ ნებისმიერი კრემი ან შოკოლადის მინანქარი ან უბრალოდ შაქრის პუდრა მოაყაროთ და ისე მიირთვათ.
ესპანური ნუშის ნამცხვარი |