გემრიელი კრემი თქვენი ნამცხვრებისთვის.!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ნახევარი კვერცხის გოგლიმოგლიში ჩავურიოთ ცხელი რძე, რომელშიც დამბალი იქნება ჟელატინი. შევდგათ ნელ ცეცხლზე და სწრაფად ვურიოთ. კარგად რომ გაცხელდება, გადმოვდგათ, გამოვწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი დარიჩინი, კარგად ათქვეფილი მაწონი არაჟანთან და შაქართან ერთად. ამ ათქვეფილ ნარევს მივუმატოთ ჟელატინიანი სითხე, ჩავასხათ ყალიბში და დავდგათ ყინულზე გასაცივებლად.
მარმარილოს ნამცხვარი |