შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ფილე დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ჯავზი. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. ხორცის ნაჭრები ამოავლეთ ჯერ გათქვეფილ კვერცხშო, შემდეგ საფანელში და ორივე მხრიდან შეწვით. იმავე ცხიმში შებრაწეთ ბეკონის ნაჭრები. ფუნთუშები ჰორიზონტალურად გაჭერით, ოღონდ ბოლომდე არ ჩაჭრათ. თითოეულში მოათავსეთ ხორცის ნაჭერი, სალათის ფოთოლი, თითო ნაჭერი პომიდორი, ყველისა და ბეკონის ნაჭრები. ბეკონს ზემოდან მოასხით ერთმანეთში არეული მდოგვი და მაიონეზი.
პურის პუდინგი |