ნადუღი შეგიძლიათ სულგუნის ფირფიტების გარეშეც მიირთვათ. გაათხელეთ არაჟნით ან რძით, შეანელეთ
პიტნითა და მარილით, ჩაასხით პატარა ფიალებში და შედგით მაცივარში. მიირთვით ლავაშლთან ან მჭადთან ერთად.
შემადგენლობა:
მომზადება:
პიტნა გარეცხეთ, გააშრეთ. ფოთლები დაჭერით ძალიან წვრილად. ნადუღი მოათავსეთ თასში, შეათხელეთ
რძით ან არაჟნით, შეურიეთ წვრილად დაჭრილი პიტნა და მარილი გემოვნებით. ხუთი ცალი სულგუნის
ფირფიტა გაჭერით შუაზე, გადაახვიეთ ძაბრისებურად და ამოავსეთ შენელებული ნადუღით.
დარჩენილი 5 ც სულგუნის ფირფიტა არ გაჭრათ. მთლიანად მოათავსეთ შეკმაზული ნადუღი, მოახვიეთ
ხინკლის მსგავსად და შეკარით მწვანილით.
აჩმა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი