შემადგენლობა:
მომზადება:
პური, ლორი და ძეხვი საშუალო ზომის კუბებად დავჭრათ. კვერცხი ავთქვიფოთმ დავასხათ რძე, მოვაყაროთ ცოტაოდენი მარილი, პილპილი და მუსკატის კაკალი.
საცხობი ფორმის ძირს და კედლებს წავუსვათ კარაქი. ძირზე მოვაყაროთ გახეხილი ყველის 1/3. შემდეგ პურის, ძეხვისა და ლორის ნაჭრები ჩავაწყოთ. მოვასხათ კვერცხთან ერთად ათქვეფილი რძე.
ბოლოს მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, თავზე გადავაფაროთ ფოლგა და მინიმუმ 2-3 საათით ან მთელი ღამით შევდგათ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ და ფოლგიანად შევდგათ წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 50-60 წუთის განმავლობაში.
აჯაფსანდალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი