შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო დაჭერით 2 ს,-იან რგოლებად,წვრილწვერიანი დანით ფრთხილად გამოაცალეთ გული ისე, რომ რგოლები არ დაზიანდეს. გულამოცლილი ნაჭრები მოხარშეთ მარილწყალში. მოხარსულ სტაფილოს თხელი დანით ააცალეთ კანი.
მოამზადეთ გულსართი: ამოღებული სტაფილოს გულები დაკეპეთ, აურიეთ წვრილად დაჭრილ ახახვს და მოშუშეთ. ნიგოზი და ნიორი დანაყეთ, შეურიეთ სანელებლები, დაუმატეთ მოშუშულ მასას და ამით ამოავსეთ გულამოცლილი სტაფილოს რგოლები.
ქათმის და ბეკონის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი