შემადგენლობა:
მომზადება:
საშუალო ზომის სტაფილოები კარგად გავრეცხოთ, გავფცქვნათ და გავხეხოთ სახეხზე. მოვათავსოთ ქვაბში,
დავასხათ ცოტა წყალი და ვადუღოთ 15 წუთის განმავლობაში. როცა სტაფილო მოიხარშება, გადავიტანოთ
ბლენდერში და დავუამტოთ 1 კვერცხის გული, ხაჭო და მანის ბურღული. მიღებული მასა მოვათავსოთ ჯამში.
ჩვენთვის სასურველ ფორმებს წავუსვათ კარაქი, გადავანაწილოთ ფორმებში მიღებული მასა და გაზქურაში
გამოვაცხოთ.
ღვეზელი ხორცით და ყველით |