შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილოს ფიგურული დანით მრგვალ-მრგვალად დაჭერით და წინასწარ მოდუღებულ სიროფში მოათავსეთ.
სიროფი უნდა მოდუღდეს 800 გრ წყლისა და 700გრ შაქრისგან. 15 წუთიანი დუღილის შემდეგ გადმოდგით
და დანარჩენ შაქარს დაუმატეთ. მერე ისევ წამოადუღეთ ღოღნაშოსთან ერთად.
თუ ცოცხალი ღოღნაშო არ გაქვთ, მისი მურაბა გამოიყენეთ. ღოღნაშოს დამატებიდან 10 წუთის შემდეგ
მურაბა უნდა გამორთოთ, რადგან უკვე მზად იქნება.
მანდარინის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი