შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო მოვხარშოთ, კანი გავაცალოთ და დავჭრათ. ცალკე ხახვი დავჭრათ და ზეთში შევწვათ. დაჭრილი ბულგარული წიწაკაც ტაფაში ჩავყაროთ და ერთად ვშუშოთ. შემდეგ ეს მასა სტაფილოსთან ერთად ღრმა ქვაბში ჩავყაროთ და გატარებული პომიდორიც ჩავყაროთ. მწვანილი დავჭრათ, ნიორი დავნაყოთ და ესენიც ქვაბში ჩავყაროთ. ამ ყველაფერს ოცი წუთის განმავლობაში ვადუღებთ. მერე 40 წუთი ვასტერილებთ, მაგრამ ქილები ძალიან ცხელი არ უნდა იყოს. გასტერილების შემდეგ ქილები კარგად მოვხუფოთ.
პომიდვრის სალათი პიტნით |
gasterileba rogor xdeba?
დიახ უნდა