შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო და ყაბაყი გავასუფთავოთ და კარგად გავრეცხოთ. ყაბაყი გავჭრათ შუაზე და კოვზით გამოვაცალოთ
კურკები. დავჭრათ სტაფილო და კურკებგამოცლილი ყაბაყი წვრილად. ყველაფერი ერთად მოვათავსოთ ქვაბში,
დავასხათ ზეითუნის ზეთი და ვშუშოთ 2 წუთის განმავლობაში ნელ ცეცხლზე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
დავუმატოთ 4-5 ს.კ წყალი, უმჯობესია გაზაგასული მინერალური წყალი, დავახუროთ სახურავი და დავტოვოთ
ნელ ცეცხლზე 15 წუთის განმალობაში მანამდე, სანამ ყველა ბოსტნეული არ დარბილდება. მიღებული მასა
გავაციოთ, დავუმატოთ თაფლი, ყველაფერი ერთად ავთქვიფოთ მიქსერით, რომ ჰაეროვანი მუსი მივიღოთ.
ტომატის საწებელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი