სოუზი

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ხორცი მოთუთქეთ თავის წვენში, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, წიწაკა, ხახვის ჩათუთქვის შემდეგ -მსხვილად დაჭრილი კარტოფილი და გახეხილი პომიდორი. ხორცი რომ მოიხარშება, დაამატეთ მდუღარე წყალი. წყალმა უნდა დაფაროს ქვაბში მოთავსებული ინგრედიენტები. რამდენიმე წუთის შემდეგ დაამატე წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მარილი და 5 წუთის დუღილის შემდეგ  გადმოდგით ქვაბი ცეცხლიდან.

სოუზი

3.9 (77.5%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ომლეტი ყველით და ბეკონით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი* says:

    რავიცი მე მომწონს,გემრიელია.

დატოვეთ კომენტარი