შემადგენლობა:
მომზადება:
ომლეტისთვის სასურველია, რომ ახალი სოკო გამოვიყენოთ, თუმცა დაკონსერვებულის შეიძლება. სოკო წვრილად დაჭრილი უნდა იყოს. ხახვიც წვრილად დავჭრათ და სოკოსთან ერთა მოვხრაკოთ. ცალკე კვერცხი, რძე და კარაქი ავქვიფოთ. გემოვნებით, მარილი და შავი პილპილი ჩავამატოთ. სოკო და ხახვიც მასში ავურიოთ. ეს გამზადებული მასა სპეციალურ ომლეტს დავასხათ. როცა უკვე გამზზადდება ,ზემოდან წვრილად დაჭრილი მწვანილები მოვაყაროთ.
ხორცის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი